På benen = )

Vi var på vårdcentralen i Tisdags, dom kollade om hon hade nå bakterier i halsen, stick i fingret och urinprov. Hon hade inte bakterier i halsen (alltså inte halsfluss), sänkan var en aning förhöjd, urinprovet visade inga bekymmer... Så alltså fick vi fara hem med lättat hjärta = )
Läkarn sa att det var bara höra av sig om det inte ville ge sig eller om det skulle bli värre, annars skulle han höra av sig på Torsdag (I dag).

Onsdagen visade sig vara en jätte bra dag för febern gav med sig, ÄNTLIGEN. Men då under eftermiddagen blev hon röd i ett öga, NEEEJJJ tänkte jag, det kommer aldrig att ge sig nu har hon fått ögoninflamation... *Suck*
Så vi är hemma idag pga detta, men jag tror inte att det är ögoninflamation längre. För det har inte geggat nått från ögat och dessutom så är hon inte lika röd i ögat som hon var igår. Så jag tror att det är dagis som gäller i morgon... Hon verkar helt återställd. Energin och matlustan har kommit tillbaka, bara det är ju ett tecken.
En sak vi måste göra idag är då att handla, kylskåpet står tomt. Så det är väl den enda saken som står på våran lista idag..

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback