Planeringsdag

Hmmmm...var meningen att jag skulle jobba idag, men jag hade ju HELT glömt bort att dagis var stängt pga planering... *suck*
Jag gick upp tidigt och väckte Clara, vi for till dagis och gick mot dörren.... Men jag tyckte att det var lite mörkt och klickade det "Dom har stängt idag".....
Vi for på jobbet en snabbis, Clara fick följa med. Sen for vi hem igen.
Så nu sitter vi här hemma och spelar memori. Clara blev så besviken, hon hade ju längtat att få fara till dagis efter hon har varit sjuk en hel vecka..... jaja det är inget att göra åt...

Pelle kommer hem idag, ÄNTLIGEN!!! Miss U
honey

På benen = )

Vi var på vårdcentralen i Tisdags, dom kollade om hon hade nå bakterier i halsen, stick i fingret och urinprov. Hon hade inte bakterier i halsen (alltså inte halsfluss), sänkan var en aning förhöjd, urinprovet visade inga bekymmer... Så alltså fick vi fara hem med lättat hjärta = )
Läkarn sa att det var bara höra av sig om det inte ville ge sig eller om det skulle bli värre, annars skulle han höra av sig på Torsdag (I dag).

Onsdagen visade sig vara en jätte bra dag för febern gav med sig, ÄNTLIGEN. Men då under eftermiddagen blev hon röd i ett öga, NEEEJJJ tänkte jag, det kommer aldrig att ge sig nu har hon fått ögoninflamation... *Suck*
Så vi är hemma idag pga detta, men jag tror inte att det är ögoninflamation längre. För det har inte geggat nått från ögat och dessutom så är hon inte lika röd i ögat som hon var igår. Så jag tror att det är dagis som gäller i morgon... Hon verkar helt återställd. Energin och matlustan har kommit tillbaka, bara det är ju ett tecken.
En sak vi måste göra idag är då att handla, kylskåpet står tomt. Så det är väl den enda saken som står på våran lista idag..

Vård av barn...

Vaknade i natt kring 2 av att Clara kom till vårat sovrum. Hon var hungrig.... kl 2 på natten, ändå åt hon bra till middag och kvällsmat innan hon gick och la sig vid 19 igår. Så jag sa åt hon att komma och lägga sig och att det bara var ett par timmar innan vi skulle gå upp. Hon hoppade upp i våran säng och lade sig. Till våran förskräckelse var hon ju varm som en kamin, så det var bara att hoppa upp ta tempen... 38,7 grader. Hon fick sig lite alvedon och lite fruktsoppa, sen gick vi och lade oss igen.
När jag ringde och sjukanmälde henne på dagis så sa dom att det gick halsfluss på dagis, vi får väl se vad som händer.

Hon var sjuk Torsdag och Fredag förra veckan men det ville som aldrig riktigt bryta ut, förkyld och ont i halsen var det då. Sen på helgen var det lugnt, hon var hur pigg som helst. Vi var till och med och badade på NordPolen i Boden på Söndagen och då det var inga bekymmer.

Det blev att vara hemma imorgon oxå.... Vi ska fara till vårdcentralen och kolla vad som kan vara fel, jag tippar på att det skulle vara halsfluss men man vet ju aldrig. Pratade med dagis fröken oxå om fotograferingen, det är ju så dumt att man skulle missa det. Men det skulle gå bra om hon kom bara för att fotografera sig.
Hon har då legat hela dagen och febern har pendlat upp och ner.... Får se vad morgondagen har att ge!

Då var det helg

Fick vara hemma torsdag och fredag för att clara hade blivit förkyld...stackarn..
Pelle kom äntligen hem i fredags, så skönt att ha han hemma.. vi saknar honom sååå mycket när han är borta.

Idag har vi varit på stan under dagen. Där hände det inte såå mycket. Sen for vi vidare till ÖoB och köpte ridkläder till clara. Ridstövlar, ridbyxor och några sockar. Sen gick vi på promenad (Clara cycklade), vi stannade vid lekparken så att vi fick leka av oss lite = ). Sen vidare till pizzerian Time där blev det middag..mmm så gott = )

Nu sitterJag och min och ser Sandybell, jag såg dom filmerna mycket när jag var liten...  LOVE THEM = )

Tttrrrröööötttttt....

Jag är såå himla trött, började kl 7 idag... och dom håller fortfarande på med att förbereda marken för asfaltering. Så den där välten har ju kört omkring HELA dan...tala om att man blir trött i huvudet av allt det där oljudet + att det skakar och vibrerar...*suck*
Efter jobbet var det ridlekis....Första lektionen som barnen fick rida, tala om att det var en som hade längtat.. = ) Som förälder ska men då leda hästen, Jag tycker att det gick skit bra förutom att jag har alldeles för stora stövlar på mig så man känner ju sig skit smidig....hehe
Desutom fick vi ju vara utomhus i stället för att vara inne i ridhuset. Så det var skönt.... = )
Sen var det bara att fara till mors fars och duscha av oss, sen hem. Jag känner mig helt slut, så jag kommer nog att sova som en bebis. Clara tror jag somnade innan ens huvudet hann landa på kudden..
hon var trött.