The Tivoli - Helsingborg

Nu bär det av för att få lite mat i magen. Det blev Steak House igår, så idag lutar det mot asiatiskt.
Sen ikväll blir det utgång med syster, pelle och ev Linda, Sandra och Magnus. I alla fall kanske bara vi tjejer, vi ska gå på Tivoli ikväll, syrran känner visst någon som jobbar som DJ där http://www.thetivoli.nu/


SSSKKKÅÅÅLLLLLL!!!

resize_image_-47 (MMS)

SSSKKKÅÅÅLLLLLL!!!

Lite slö efter en enorm frukost. . . Har p...

resize_image_-51 (MMS)

Lite slö efter en enorm frukost. . . Har precis ätit frukost . . mums. Nu ska vi gå ut och se oss runt i Helsingborg. Solen har inte visat sig, tror att de blir regn.

Äntligen framme i Helsingborg. . Med e...

resize_image_-55 (MMS)

Äntligen framme i Helsingborg. . Med en hopp har vi landat i Helsingborg (Ängelholm). Planet bokstavligen hoppade på landningsbanan. Lite läskigt var de. . Hotellet är fint, rummen är små men fina, inget speciellt med toan. . Men de duger gott och väl. Bästa är ju att man får hotellfrukost. . sweet!

Helsingborg nästa....

I morgon bär de av, till Helsingborg! Jag vet inte vad jag ska säga om de, fan va långt men jag tror att det kommer att bli kul. Den här svängen kommer jag ju ha någon ledig dag för lite sightseeing, kommer att ha Fredag, Lördag och Söndag ledigt. Sen Måndag och Tisdag kommar jag att sitta i möten hela dagen medan Pelle får spekulera lite mer runt om i Helsingborg.
Skönt att bo på hotell.... mmm... hotellfrukost! All you can eat, Buffé! = )

Vi kommer hem på Onsdag, på Torsdag ska vi träffa Viola och gå igenom lite saker hon kommer att lämna och blommbänken... Sen på Fredag smäller de...äntligen.... Då får vi nycklarna till huset! Då är det bara själva flytten kvar.. *suck* Tur att man har tillgång till maskiner, lastbilar och många vänner, som hemskt gärna vill hjälpa till ; )


 

Är så less på allt skrot!

resize_image_-82 (MMS)

Det var aldrig slut. . Det här är inte allt, det finns mer. = ( Berg med flyttkartonger och svarta säckar. Synd att man inte vore miljonär, då skulle jag ha ringt reprisen och gett bort allt, sen hade jag köpt nytt! = )