Vad tiden går fort...

Jag tycker verkligen att tiden flyger förbi nu för tiden. Det var nyss sommar, men nu är vintern på väg... Fy vad deprimerande.. Kallt, halkigt, skitigt och blött. Nä, om ni frågar mig så kan jag helst stå över vintern, om jag vill ha snö kan man fara till fjällen. Jag ångrar djupt att jag köpte en rosa vinter dress till Clara, den är ju konstant skitig. Det är bara köpa en ny i någon mörkare färg...  = )

Jag rakade bort allt Pelles hår igår, ha velat prova de länge men det har bara inte blivit.. Jag tycker att det blev skit bra.. Clara har oxå fått en klippning, dock inte lika mycke... = )
Jag har insett att jag snart fyller år, kan man bara inte få stanna här i den här åldern.. Det vore ju perfekt...

I morgon är det ridlekis efter jobbet, som vanligt kommer det bli strssigt att hinna med. Men vad gör man inte för sin lilla skatt..

Frisk....eller är man? ; )

Nu var man frisk igen, lite små snorig men det kan man leva med. Det var den västa förkylningen jag någonsin haft.

Jag hatar vinter, man vill bara ligga kvar i sängen....det är mörkt, iskallt, halkigt och blött, det enda jag tycker om med vintern är att det är såå vackert ute. Jag kan gärna stå över vintern, ha en längre vår, sommar och höst istället.

Till något mer positivt, vi hade firmafest i helgen. Jag har aldrig haft såååå himla kul på någon firmafest någonsin. Lördag kl 8 åkte vi buss ner till Skellefteå. Vi fick bowla och leka av oss på Boda borg. Sen på kvällen var det middag och underhållning. Jag hade skit kul....  = )
Åt gott, drack gott och dansade hela natten...  Busslasset gick hemåt på Söndag. Tala om att man var lite lämmen i kroppen, efter både bowling, Boda borg och en massa dansande. Men det var det självklart värt.

HATAR att vara förkyld....

Det var ett tag sedan jag skrev något här...Skäms på dig Cissi.... = )

Iaf..

Jag har nu varit hemma nästan en hel vecka pga av förkylning, fy F_n säger jag då bara...
Det började lite lätt redan förra torsdagen med lite ont i halsen, sen fredag när jag vaknade på morgonen och skulle på jobbet så hade hela förkylningen blommat ut. Ont i helsen, huvudet och konstant tryck i bihålorna och sist men inte minst en näsa full lastad med snor......Ursssss
"Jo men det här e ju lugnt. Det vara inte länge" ; tänkte jag. Men det skulle jag få ångra....
Blev bara sämre och sämre över helgen. Desutom så fick jag inte i mig någon mat, alla mat jag stoppade i munnen kändes som om det vore en seg köttbit, det gick bara inte få i sig. Sedan i tisdags så var det som om förkylningen hade börjat lätta, men eftersom jag inte hade fått i mig nog med mat och vätska (även fast jag drack mycket, mat innehåller ju en hel del vätska)så kände jag mig allt svagare. Jag har gått ner ca 2 kg sedan jag blev sjuk, jag mådde skit dåligt. Fast föda var som uteslutet, så jag höll mig till soppor och sånt. Sen på onsdagen fick jag i mig lite digestivekex tillsammans med soppa. Jag hade konstant huvudvärk, men jag kände att det höll på att bli bättre. Nu idag känns det skit bra, lite snorig än men det kan jag leva med. Såå i morgon blir det att jobba, skönt att få komma ut ur lägenheten. Jag har bäddat ren i sängen idag oxå, ville få ut all sjukdom ur sovrummet...hehe
Jag kommer inte ihåg när jag var så här sjuk av en förkylning, jag brukar inte vara den som drar åt mig allt sånt...(peppar peppar)