Vård av barn...

Vaknade i natt kring 2 av att Clara kom till vårat sovrum. Hon var hungrig.... kl 2 på natten, ändå åt hon bra till middag och kvällsmat innan hon gick och la sig vid 19 igår. Så jag sa åt hon att komma och lägga sig och att det bara var ett par timmar innan vi skulle gå upp. Hon hoppade upp i våran säng och lade sig. Till våran förskräckelse var hon ju varm som en kamin, så det var bara att hoppa upp ta tempen... 38,7 grader. Hon fick sig lite alvedon och lite fruktsoppa, sen gick vi och lade oss igen.
När jag ringde och sjukanmälde henne på dagis så sa dom att det gick halsfluss på dagis, vi får väl se vad som händer.

Hon var sjuk Torsdag och Fredag förra veckan men det ville som aldrig riktigt bryta ut, förkyld och ont i halsen var det då. Sen på helgen var det lugnt, hon var hur pigg som helst. Vi var till och med och badade på NordPolen i Boden på Söndagen och då det var inga bekymmer.

Det blev att vara hemma imorgon oxå.... Vi ska fara till vårdcentralen och kolla vad som kan vara fel, jag tippar på att det skulle vara halsfluss men man vet ju aldrig. Pratade med dagis fröken oxå om fotograferingen, det är ju så dumt att man skulle missa det. Men det skulle gå bra om hon kom bara för att fotografera sig.
Hon har då legat hela dagen och febern har pendlat upp och ner.... Får se vad morgondagen har att ge!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback