Första arbetsdagen avklarad

Ja, då vad det gjort....första arbetsdagen efter semestern. Jag måste säga att det gick förvånansvärt bra ändå, jag hade trott att det skulle gå tyngre än vad det gjorde. Dagen bara liksom sprang förbi.
Dom håller på med att asfaltera planen och infarten där jag jobbar, vilket oljud. Jag trodde att vi skulle vibbrera bort när dom drog fram den här välten (eller vad det nu kallas). Tavlor rasade från hyllan och vitrinskåpet med allt fin glasen trodde jag skulle skaka sönder. Men vi överlevde....hehe. Det kommer att bli skit fint när dom är klar. Sen var det bara hämta Clara från dagis, tala om en dam som var JÄTTE trött. Hon vaknade före jag och Pelles väckare ca 4.30, så jag vet en som kommer att somna som en bebis ikväll... = ) Det kommer i och för sig jag också att göra.

Så var det söndag igen...

Gu' vad jag tycker att den här veckan har gått fort. I morgon är det min första arbetsdag efter semestern...Oojj vad tungt det känns, precis när man har börjat slappna av. Men så är det väl bara "Life goes on".
Satt och såg Con air igår, det är en riktigt bra film och det var år och dar sen jag såg den sist. Åt lite glass och hade det mysigt. Söndag är tvättdag, så idag är det precis vad jag håller på med. Annars händer det inte något spec idag, en slappar dag.

Regn...*suck*

Vad ska man nu hitta på.... TRÅKIGT!..... Det regnar ute.
Clara sitter och ser lite film, får se hur länge det roar henne. Jag ska dra fram damsugaren och bädda rent i sängarna.

Stan

Jag och Clara tog en tripp till stan. Gick på Åhlens som har utförsäljning, det är synd att dom ska stänga igen. Jag köpte iaf två talböcker till Clara två talböcker till min karl. Desutom hitta jag en present till min lille bror..ÄNTLIGEN!
Så då var det avklarat... = )
Sen  bakade jag en sockerkaka och gjorde skorpor...hehe... Skorporna blev jätte goda..

Varit på jobbet...

Kom precis hem från åkeriet. Vi tog en tripp dit för att hjällpa min man att lämma av trailern, tala om gympapass för armarna.. = )
Sen fick Clara åka traktor det tyckte hon var skit sköjj.. = ) men då lyckades hon klämma fingret i stolen, så då var det inte lika kul längre... Sen gick vi in på kontoret och drack en kopp choklad å lite kaffe för dom vuxna.. = )
Då stötte hon ut chokladen på sig, så det var bara att ta av sig kläderna och hoppa in i duschen och kyla ner sig.. Tur att  chokladen inte var så himla varm, för då hade hon säkert bränt sig ordentligt.... Clara har visst en otursdag idag.
Sen på vägen hem körde vi förbi ett hus här i stan som är till salu, bara för att titta lite. Såg skit fint ut, men det är alldeles för dyrt. Annars hade vi nog slagit till. = )

Mot soptippen...

Idag ska vi med dotterns gamla säng till soptippen.. *Bääp*

Idag blev vi väckt igen, men inte av grävmaskinen som var här igår utan min mans kompis.....hehe
hans bil hade blivit vandaliserad... Det finns människor överallt som inte har något annat för sig...Fy på er...Hitta en hobby istället...

Nu var man mätt och belåten

Idag har vi varit och hälsat på svärmor, druckit lite kaffe och skvallrat lite = )
Dottern fick sälja en av sina rabbathäften och desutom en slant extra och köpa glass för, så hon sken som en sol.
Sen for vi vidare till barnenshus, skulle se efter en present till min lille bror som snart fyller 11 år. Men det är verkligen en utmaning, för det är ju inte vad som helst som duger i den åldern. Vi hittade tyvärr ingen present där så jag får söka vidare i helgen...
Sen var vi och hälsade på en bekant och så vidare till återvinningen med lite kartonger... = )
Har precis ätit Biffar med potatis och sås....*Mums* Så nu är man riktigt mätt. Destuom har min älskade man kommit hem efter ha varit borta sen i Måndags... Ooj såå skönt att ha han hemma igen.

Jävla Grävmaskin....

Jag blev väckt idag kl 7 av att en grävmaskin som stog precis utanför mitt sovrumsfönster och grävde ett stort hål i asfalten... Jag trodde att hela huset skulle rasa in. Man känners sig inte på det bästa humöret idag efter ett sådant uppvaknande... Värför ska dom börja så där tidigt i ett bostadsområde, det kan jag inte förstå.

Planerna för idag är annars ganska luddiga... Ska fara till svärmor och dricka lite kaffe och försöka sälja på henne ett häfte av "Idrottsrabbaten" som man måste sälja när man är med i vissa föreningar..... Men jag gör ju vad som helst för min lilla prinsessa..  = )


More, More, More....

Av:CillaAv:Cilla

Hemma från Ridlekis

Nu var vi hemma igen....Det var då ett ständigt rännande hit och dit. = )
Det är väl så när man har semester, man kan bara inte stå stilla. Man ska helst vara på många olika ställen samtidigt.
Snart kommer Madde hit, hon ska titta på Claras ny möblerade rum. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske slänga mig själv framför TV:n och se om det finns något man kan se. Annars blir det väl att hänga vid datorn.


Nu känns det som jag är klar...

Tala om att det tog lite tid att fixa till bloggen och innan man förstår alla dom här olika koderna...
Det går bara runt i huvudet...hehe.. = )

Idag har det inte hänt såå himla mycket, Jag och Clara var på Gläntan med mamma och hundarna.
Vi hade lite picknick med oss så vi åt mellis ute, det var riktigt mysigt. Hundarna fick leka av sig lite och bada, så dom var riktigt nöjd dom också. Solen skiner så det var inte så värst kallt ute heller.
Clara hann självklart blöta ner sig och hade sand överallt, så det var bara att hoppa i ett bad när vi kom hem.

Snart är det middags dax. Sen efter middagen ska Clara på Ridlekis.
Jag tror att flickan kommer att sova gott i natt...  = )

OOjjj...Det var inte det lättaste...

Har suttit nu hela kvällen med att fixa till bloggen...
Men det var inte det lättaste att börja med när man är nybörjare...  = )
Jag har länkat sidan där jag hittade detta tema... Tack för att sånna sidor finns.
Tillslut tycker jag att jag fick till den ganska bra iaf. Det är lite små fix här och där men nu tror jag att jag ska ge mig för idag.

Natti Natti

Vad ska man hit på idag?

Jag funderar på att ringa till min syster och min mor och fråga om vi inte ska ta oss en promenad. Man har ju varit instängd hela helgen och monterat möbler som jag har köpt på Ikea...  *Suck*
Så nu känner jag att jag vill ut och röra på mig. Sen ska jag fara och handla lite mat för kylskåpet står tomt.
sen har jag inte såå stor planer för dagen, ska bara ta det lilla lugna eftersom man har semester, oj så himla skönt.

Mera bilder som jag tagit

Av: CillaAv: CillaAv: CillaAv: CillaAv: CillaAv: CillaAv: Cilla

Stubb svampen...

Välkommen till min nya blogg!

Har aldrig gjort något liknande förut, men många jag känner sysslar med att blogga...
Så jag tänkte testa lite och se hur det går.
Hoppas alla tycker om den. Ska försöka hålla den väl uppdaterad.